Picture problems

User avatar
De-Ranged
Hard Yaka
Posts: 1864
Joined: Tue Apr 06, 2004 12:00 pm
Location: Hawkes Bay

Picture problems

Postby De-Ranged » Wed Aug 14, 2013 11:23 am

Hey guys whats up with your frames when I max pics to 800 wide they cause the text that is in the same post to flow past the edge of your frame
am I better to resize my pic's back to 640? so it doesn't upset things ?

unfortunatly these are other peoples pic's and trying to get them to understand size out side of MEG rating is proving a real problem :lol: frustration factor might win and I just delete there pic's

User avatar
De-Ranged
Hard Yaka
Posts: 1864
Joined: Tue Apr 06, 2004 12:00 pm
Location: Hawkes Bay

Re: Picture problems

Postby De-Ranged » Wed Aug 14, 2013 11:29 am

Sorry guys I just worked out what it is Photo bucket doesn't resize its files it changes the display information not the file my guess is this is whats upsetting the frames on here

User avatar
jonossiksilvia
Hard Yaka
Posts: 725
Joined: Mon Jul 12, 2010 5:53 pm
Location: christchurch

Re: Picture problems

Postby jonossiksilvia » Wed Aug 14, 2013 2:31 pm

When ever I post photos on here it works out for me using photobucket only if I upload the photos to the photobucket app directly from my phone. If I add photos to photobucket from phone, through laptop then I have issues with pic going off of the screen.
Current 4wd: Surf Kzn185 ssrg factory Intercooled (yet to start build)
Past 4wd: toyota surf ln130, coil sas, 1uz v8 build

Return to “Having problems?”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest