server..?

Big
Hard Yaka
Posts: 2122
Joined: Thu Nov 03, 2005 12:00 pm
Location: central Otago
Contact:

server..?

Postby Big » Fri Mar 27, 2015 5:52 pm

Just noticed last few days its running a little slower..? any particular reason or ?

Sheepy
Hard Yaka
Posts: 206
Joined: Thu Feb 27, 2014 2:03 pm
Location: Beachlands, Auckland

Re: server..?

Postby Sheepy » Tue Mar 31, 2015 6:11 pm

The forum? It's fine for me...

User avatar
tuff lux
Hard Yaka
Posts: 201
Joined: Sun Aug 28, 2011 7:56 am
Location: huntly

Re: server..?

Postby tuff lux » Tue Mar 31, 2015 8:00 pm

Big wrote:Just noticed last few days its running a little slower..? any particular reason or ?



is for me to for some reason

User avatar
mike
Last minute Mike
Posts: 3530
Joined: Fri Dec 06, 2002 12:00 pm
Location: Christchurch - The place I'd like to be
Contact:

Re: server..?

Postby mike » Tue Mar 31, 2015 8:22 pm

Won't be the site. The site has been running very lean since Sep last year so no server performance issues as such.

Must be ISP related. Perhaps to much downloading in your area.
1973 SWB Land Rover V8 Hybrid
1994 Toyota Surf

Big
Hard Yaka
Posts: 2122
Joined: Thu Nov 03, 2005 12:00 pm
Location: central Otago
Contact:

Re: server..?

Postby Big » Tue Mar 31, 2015 8:30 pm

cheers mike, pages were taking a while to load so could be my area.. not happening atm but when I posted earlier it was bad.. like dailup :shock: lol

Return to “Having problems?”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest